شرکت تکامل غذا در سال 1385 فعالیت خود را در قالب شرکت سهامی خاص در زمینی به مساحت 2100 متر مربع با ظرفیت تولید 10 تن در روز آغاز نموده که این شرکت تا کنون به طور مستمر رشد کرده است و امروزه با به کارگیری دانش فنی روز، استعدادهای انسانی توانمند، توسعه مداوم کسبوکارها و ارتقاء خطوط و امكانات تولید، شرکتی پیشتاز و نوآور در اقتصاد ایران محسوب میگردد و یکی از بزرگترین شركتهای صنعت قند پختی ایران به شمار میرود. به موازات رشد اقتصادی ایران، کاترین نیز به طور مستمر فعالیتهای خود را در جهت رشد و اعتلای صنعت و با هدف تهیه، تولید و بستهبندی بهترین محصولات غذایی در كشور گسترش داد. در سال 1389 با اجرای فاز دوم کارخانه ظرفیت تولید از 10 تن در روز به 50 تن در روز افزایش یافت، همچنین با اجرای فاز سوم، در زمینی به مساحت یک هکتار و با زیربنای سالن 6000 مترمربع، ظرفیت تولید از 50 تن به 120 تن در روز رسیده است.
در بدو تاسیس، فعالیت این شرکت در زمینه تولید قند و بسته بندی شکر بود که با گسترش روز افزون سطح تخصصی در کادر علمی و فنی و تلاش در جهت بالا بردن مستمر کیفیت محصولات خود و جلب رضایت بیشتر مصرف کنندگان گام های موثرتری برداشته است از جمله به جهت خاص بودن تکنولوژی و روند تولید، قند این شرکت دارای گواهی نامه ثبت اختراع در سازمان مالکیت صنعتی کشور با عنوان تولید قند به روش تصفیه کاملا فیزیکی می باشد.